SAMS BED & BREAKFAST

hartjesbrons

Bed & Breakfast Dwingeloo

Sams Bed & Breakfast Dwingeloo bij de vaart

Ben je op zoek naar een leuke bed & breakfast in Drenthe? Hou je van luxe en comfort, ultieme ontspanning en verwennerij? Hou je van de frisse buitenlucht en de rust en de ruimte van de natuur? Dan is Sams Bed & Breakfast echt iets voor jou!

In het voorjaar van 2021 zijn wij gestart met een bed & breakfast in het voormalige rietgedekte stookhok naast onze boerderij in het buitengebied van Dwingeloo. Een heerlijk huisje met gratis en onbeperkt gebruik van de houtgestookte hottub. Ook het ontbijt is een ware verwennerij met verse producten uit eigen tuin en van de streek.

Sams Bed & Breakfast
hartjesgroen
hartjesgrijs
hartjesbrons

Even helemaal niets

Even helemaal niets, dat kan bij ons prima. Ga lekker genieten in de hottub, we stoken 'm graag voor je op. Kook je eigen maaltijd boven het houtvuur van de barbecue. Even back to basic in alle luxe.

Naast het ontbijt met verse streekproducten maken we op aanvraag ook graag een lekkere high tea voor je klaar of een smakelijke borrelplank. Ontspannen en genieten, dat kan in onze B&B.

Eropuit

Je kunt hier heerlijk ontspannen in de Drentse natuur. De bed & breakfast ligt aan de Drentse Hoofdvaart, vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwingelderveld waar je uren kunt wandelen en fietsen.

De dorpen Dwingeloo en Diever zijn mooie authentieke dorpen met kleine winkeltjes en restaurants met gezellige terrassen. In de zomermaanden worden er leuke evenementen georganiseerd.

Kom, kijk, proef, voel en geniet… in Sams Bed & Breakfast

Scroll naar boven