SMAKELIJK ONTBIJTEN BIJ SAMS BED en BROOD

Sams Brood

Een verblijf bij ons is niet alleen een comfortabel bed, maar óók smakelijk eten. Bij ons  geen gewoon ontbijt maar een heerlijke verwennerij met veel lokale producten uit eigen tuin en eigen streek met elke dag andere lekkernijen om jou te verrassen. Het huisgebakken brood is vers en knapperig, het eitje zojuist gelegd, het fruit vers geplukt of geperst of verwerkt in een frisse smoothie. Een aangepast ontbijt in verband met een dieet of allergie is altijd mogelijk.

Sams Bed en Brood Ontbijt

HET ONTBIJT

  • Versgebakken brood
  • Verse streekproducten
  • Yoghurt van de luie boer met huisgemaakte granola
  • Drents eitje
  • Een huisgemaakte zoete lekkernij
  • Vers sap
  • Vers fruit
  • Smoothie
  • Koffie en thee

Hmm, wat een heerlijk vers ontbijt

Extra verwennerij

Naast het ontbijt kunnen wij ook andere verwennerijen voor je klaarmaken. Zoals een uitgebreide high tea of een smakelijke borrelplank. Vanuit onze tuktuk verkopen we op zomerse dagen broodjes en baksels, vers fruit en jam aan wandelaars, fietsers en boten in de vaart.

Koken boven een houtvuur

Voor lunch en diner zijn er in de regio vele restaurants die we je kunnen aanraden. Maar ook is het mogelijk om zelf 'back to basic' je avondeten warm te maken boven het houtvuur. Wij kunnen in overleg de ingrediënten voor je klaarzetten.

Sams Bed en Brood Dwingeloo terras

DE HIGH TEA

De high tea bestaat uit hartige en zoete lekkernijen, huisgemaakt en met streekproducten. Natuurlijk geserveerd met verschillende soorten thee. Laat je lekker verrassen!
Prijs per persoon is € 27,50.

Sams Bed en Brood Dwingeloo houtvuur

HET HOUTVUUR

We kunnen voor jullie een pakket samenstellen met mooie producten om bijvoorbeeld een heerlijke soep, vis of vlees te bereiden op de barbecue.

Prijs in overleg.

Verwennerij

DE BORRELPLANK

We maken graag voor jullie een heerlijk, goed gevulde borrelplank klaar, met daarop huisgemaakte lekkernijen en producten uit de regio.

Prijs per plank is € 37.50.

Sams Bed en Brood Dwingeloo Tuktuk

DE TUKTUK

Op zomerse dagen verkopen we vanuit onze ludieke tuktuk (of: piaggio) heerlijke broodjes en baksels, vers fruit en jam aan passanten langs de vaart.

Scroll naar boven