Algemene voorwaarden

Wees welkom, voel je thuis en geniet van onze heerlijke Bed en Brood en de omgeving.

We hopen dat jullie een heerlijk verblijf gaan krijgen bij ons. Als jullie vragen hebben, voel je dan vrij om bij ons binnen te lopen. Als we er niet zijn, kun je ons altijd op onze mobiele nummers bereiken:
Samantha (06) 48 147 455
Ruud (06) 43 127 450

Aankomst en vertrek
Jullie zijn op de dag van aankomst welkom vanaf 15:00 uur. Op de dag van vertrek vragen we jullie om dit uiterlijk om 11:00 uur te doen.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein en is voor eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan jullie eigendommen.

Het huisje
Bij aankomst ontvangen jullie één sleutel van het huisje.

Het huisje is geschikt voor 2 personen. Het is daarom niet toegestaan om met meer dan 2 personen in het huisje te overnachten of te verblijven.

Als er iets kapot is gegaan, laat het ons graag even weten. We kunnen het dan maken of vervangen. Uiteraard gaan we er van uit dat jullie netjes met onze spullen zullen omgaan. Bij onzorgvuldig gebruik, zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

In het huisje mag niet worden gerookt.

Gebruik van Wifi is gratis.

Als jullie weggaan, vergeet dan niet de lichten en tv uit te doen en opladers uit de stopcontacten te halen.

Ontbijt
Een vers ontbijt wordt dagelijks op een door jullie gewenst tijdstip geserveerd, in het huisje of op het terras.

Koffie en Thee
Jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van de koffie- en theevoorzieningen.

Hottub
Als jullie gebruik willen maken van de hottub, laat ons dit dan tijdig weten. Wij zorgen er dan voor dat deze warm-gestookt voor jullie klaarstaat en dat er voldoende droog hout klaarligt om de hottub warm te houden.

Huisdieren
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar onze Bed en Brood. Dit vanwege de hygiëne, maar voornamelijk om de rust bij onze eigen (huis)dieren te behouden.

Scroll naar boven